Autorijbewijs halen

rijles

Autorijbewijs halen

Snel je rijbewijs halen? Rijschool Mierop helpt je graag met zowel het praktijk- als theorie gedeelte. Maak een afspraak voor een gratis eerste rijles en ontdek de mogelijkheden voor een autorijopleiding in de omgeving van Middelburg of Goes. Onze rijopleidingen starten vanaf 16,5 jaar en zijn per les of als pakket af te nemen. Lees verder als je meer te weten wilt komen over het halen van je autorijbewijs.

Theorie-examen

Het theorie-examen is een belangrijk onderdeel van het halen van je autorijbewijs. Om het theorie-examen voor de auto te behalen, kan Rijschool Mierop je voorzien van theorielessen en/of een interactieve theorie-opleiding om de slagingskans te vergroten. Oefening baart kunst, dat geldt ook voor het behalen van je auto theorie. Het theorie-examen is minstens zo belangrijk als de praktijk. Je kunt bij Rijschool Mierop thuis oefeningen maken of een opleiding volgen waarbij de theorie klassikaal wordt uitgelegd. Een gedegen theorie-opleiding draagt bij aan je praktijklessen en brengt het behalen van je praktijkexamen net een stapje dichterbij.

Het halen van je praktijkexamen

Na het behalen van het theorie-examen en het volgen van de praktijkopleiding is het tijd voor het praktijkexamen. Om de slagingskans voor het praktijkexamen te vergroten, biedt Rijschool Mierop ook de mogelijkheid om voor je examen een tussentijdse toets (CBR) af te leggen. Dit zorgt ervoor dat je praktijkexamen veilig en vlot kan verlopen en dat je je autorijbewijs kan halen. Wanneer de leerling klaar is voor het praktijkexamen, wordt het examen bij CBR aangevraagd. Wil je bij Rijschool Mierop je autorijbewijs halen? Wij staan bekend als een van de beste autorijscholen in de regio Middelburg en Goes en zijn je graag van dienst. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

autorijbewijs halen

Ons slagingspercentage

Het slagingspercentage van autorijscholen wordt als zeer belangrijk ervaren. Rijschool Mierop heeft een slagingspercentage van 65% bij het eerste examen en bij een eventueel herexamen slaagt bijna 80%. Wanneer een leerling klaar blijkt te zijn voor het praktijkexamen, beslist de autorijschool om over te gaan naar het praktijkexamen. Als de leerling genoeg vooruitgang heeft geboekt is de kans van slagen natuurlijk het grootst. Mocht het niet lukken om in één keer te slagen? Dan nemen we samen door wat er mis is gegaan en oefenen we verder om nogmaals het praktijkexamen te doen.