Autorijles pakket

rijles

De autorijles pakketten van onze rijschool

Ben jij op zoek naar een rijschool waar je met een autorijles pakket zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen? Bij Rijschool Mierop zit je helemaal goed. Wij helpen je graag met het voltooien van zowel het praktijk- als theorie gedeelte. Neem contact met ons op en plan je eerste, gratis autorijles. Wij vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van autorijlessen in de omgeving Middelburg of Goes. Lees verder voor meer informatie over ieder rijlespakket dat wij aanbieden.

De autorijles pakketten

Kies je voor Rijschool Mierop? Dan kun je kiezen uit de volgende pakketten. Het eerste rijles-pakket dat wij aanbieden is het voordeelpakket. Dit pakket kost € 1529,- en bevat een gratis proefles, theorieboek, interactieve theorieopleiding, 30 rijlessen, tussentijdse toets, praktijk examen en herexamengarantie. Het tweede pakket, het all-in pakket, kost € 1612,- en bevat dezelfde dingen als het voordeelpakket, maar heeft vijf lessen extra.

Alle tarieven bekijken

Extra informatie over de autorijles pakketten

Voor welk pakket kies jij? Laat het ons weten. Pakketten kunnen eventueel ook in onderling overleg worden samengesteld. Is het aantal lessen in één van de gekozen pakketten niet voldoende? Dan kan je heel voordelig een aanvul pakket bijkopen of je kiest voor losse lessen. Bij de losse lessen zul je dan aan het eind van iedere les betalen. Het fijne van onze pakketten is dat je in termijnen kunt betalen als je dat wilt. In principe geven wij les in blokken van 1 tot 2 lessen. Wij overleggen met jou wat je voorkeuren zijn. Neem snel contact met ons op en plan direct je eerste gratis proefles!

Ons slagingspercentage

Rijschool Mierop heeft een slagingspercentage van 65% bij het eerste examen en bij een eventueel herexamen slaagt bijna 80%. Tijdens de rijlessen bepalen wij of je helemaal klaar bent voor het praktijkexamen. Lukt het toch niet om in één keer te slagen? Dan nemen we samen door wat er mis is gegaan en blijven we oefenen. Zo kan ook jij straks je praktijkexamen succesvol behalen!

Benader ons voor meer informatie

Autorijles pakket

Heb je behoefte aan meer informatie over onze rijlespakketten? Of wil je direct je eerste, gratis rijles plannen? Neem dan contact met ons op via 06-20247302, mail naar info@rijschoolmierop.nl of vul het online contactformulier in. Geef aan ons door welk autorijles pakket jij kiest!