Autorijschool Goes

rijles

Aarzel niet en begin met lessen in Goes

Twijfel jij in Goes ook wel eens om eindelijk eens in die lesauto te stappen? Wil je wel, maar zijn er toch bepaalde omstandigheden die je tegenhouden? Aarzel niet langer, en start met rijles bij Mierop. Wij geloven er heilig in dat je alleen maar leert van je fouten en daarom is er bij ons altijd sprake van humor in plaats van gemopper. Aan de kant van de weg zullen we je eerst door middel van een tekening op een rustige manier de onderdelen van de opleiding uitleggen, waarna we gaan starten met oefenen. Bij Mierop sta jij centraal, zodat je al binnen 10 tot 15 dagen met een spoedcursus in Goes je rijbewijs in de pocket kan hebben.

Hoe Mierop te werk gaat

Als eerste kan je kennis komen maken door middel van een gratis proefles. Bevalt dit en wil je verder met lessen bij Mierop? Dan krijg je een persoonlijk lesprogramma waardoor je met een vertrouwd gevoel in Goes je rijbewijs haalt. Met onze autorijles pakketten worden je vorderingen door de stap-voor-stap aanpak goed in kaart gebracht. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en begin je met een vertrouwd gevoel aan je rijexamen. De autorijschool beslist of je genoeg vooruitgang hebt geboekt waardoor er geen twijfel meer mogelijk is. En dit is te zien aan ons slagingspercentage: bij Mierop slaagt 65% in Goes en omstreken bij het eerste examen. Wanneer het niet lukt om in een keer te slagen, geven we de moed niet op. Samen kijken we naar wat er is misgegaan en richten we ons op het volgende examen. Deze aanpak resulteert in een slagingspercentage van 80% onder de cursisten bij het tweede examen.

Autorijles pakketten en tarieven

In Goes bieden we verschillende mogelijkheden om je autorijbewijs te halen op een manier die bij jou past. We bieden onder andere autorijles pakketten aan die zelf samengesteld kunnen worden zodat het rijles pakket precies bij jou past. Stel je liever zelf geen pakket samen, maar wil je een rijles pakket samengesteld door de rijschool zelf? Kies dan uit het Voordeelpakket, het All-in pakket of het Spoedpakket. Met het Spoedpakket heb je binnen tien tot vijftien dagen je rijbewijs gehaald. Zit er nog steeds niks voor je tussen? Misschien zijn de losse lessen van Mierop dan wel wat voor jou. In Goes bieden wij losse praktijklessen, hier heb je de keuze tussen lessen van 50 of 60 minuten. Ook bieden wij theoriecursussen, deze kan je naast je autorijlessen makkelijk interactief volgen. Heb je eigenlijk een stok achter de deur nodig? Hiervoor heeft Mierop een oplossing: in ons klaslokaal kan je samen met andere cursisten de theorielessen klassikaal volgen.

Voordelen van lessen in Goes bij Mierop

Doordat rijschool Mierop uit twee instructeurs bestaat, kan je in Goes meerdere keren per week lessen. Dit creƫert veel flexibiliteit waardoor jij sneller je rijbewijs kan halen. Wij halen je thuis of op een locatie naar wens op, en brengen je ook weer terug. Dit zit bij de rijles inbegrepen. Verder biedt onze autorijschool de mogelijkheid om de cursist een tussentijdse toets te laten afleggen in Goes. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen tijdens je rijles, waardoor je na een veilig praktijkexamen je autorijbewijs zal halen.

autorijschool goes

Starten in Goes met een gratis proefles? Twijfel niet en neem contact op

Wil jij ook via een stapsgewijze rijopleiding vol vertrouwen je rijbewijs halen? Ontvang bij rijschool Mierop een gratis proefles en kom kennis maken met onze persoonlijke manier van lesgeven. Bel ons op 06-20247302 of vul het online contactformulier in. Vergroot jouw slagingskans en kom lessen bij autorijschool Mierop in Goes!