Autorijschool Middelburg

rijles

Makkelijk en snel je rijbewijs halen in Middelburg

Wil je beginnen met rijles en zo snel mogelijk je rijbewijs halen in Middelburg, maar weet je niet bij wie? Schakel dan de hulp in van onze autorijschool. We hebben door de jaren heen al enkele honderden leerlingen opgeleid voor het CBR-rijexamen. Door middel van een hoog slagingspercentage, een persoonlijke aanpak en een rustige maar goede sfeer in de auto wordt de cursist centraal gezet in Middelburg.

Onze werkwijze

Al tientallen jaren helpen wij onze cursisten in Middelburg met de optimale voorbereiding op deelname aan het verkeer door middel van een stapsgewijze rijopleiding. Door middel van onze rijlessen met een stap-voor-stap aanpak worden je vorderingen goed in kaart gebracht en weet je precies waar je bij Mierop aan toe bent. Elke cursist volgt bij onze rijschool na zijn of haar gratis proefles een autorijles pakket met een persoonlijk lesprogramma waardoor je met een vertrouwd gevoel je rijbewijs haalt: wanneer jij er klaar voor bent. Wanneer een cursist genoeg vooruitgang heeft geboekt, beslist de autorijschool over de overgang naar het praktijkexamen. Hierdoor beschikt de cursist over voldoende zelfvertrouwen om deel te nemen aan het verkeer. Bij rijschool Mierop is het slagingspercentage 65% en bij het tweede examen slaagt bijna 80% van onze cursisten in Middelburg en omstreken. Lukt het niet om in één keer te slagen? Dan nemen wij samen met je door wat er is misgegaan en focussen we ons hierna op het volgende examen.

Informatie over onze pakketten en tarieven

Wij bieden in Middelburg verschillende mogelijkheden zodat je je autorijbewijs op jouw eigen manier kan halen. Een van die mogelijkheden zijn onze autorijles pakketten. Deze kan je zelf samenstellen, of je kan kiezen uit de pakketten die onze rijschool zelf samengesteld heeft. Ons aanbod bestaat uit drie rijlespakketten: een Voordeelpakket, een All-in pakket en een Spoedpakket. Met deze spoedcursus kan je binnen 15 dagen je autorijbewijs halen. Ook bieden wij losse praktijklessen per 50 of 60 minuten in Middelburg en hebben wij zowel klassikale als interactieve theoriecursussen.

Voordelen van lessen bij onze autorijschool

Bij onze autorijschool kan je meerdere keren per week lessen. Doordat de rijschool uit twee instructeurs bestaat, biedt dit in Middelburg mogelijkheid tot flexibiliteit en kan je sneller je rijbewijs halen. Je wordt thuis of op een andere locatie naar wens opgehaald en teruggebracht; dit zit bij de rijles inbegrepen. Zit je in over je theorie? Begin dan alvast met autorijlessen en oefen ondertussen je theorie. Onze rijschool biedt de gelegenheid om klassikaal te oefenen voor je theorie-examen. Hierna kan je je praktijkexamen gaan halen. Onze rijschool heeft tevens ook de mogelijkheid om je voor jouw examen een tussentijdse toets in Middelburg

autorijschool middelburg

te laten afleggen. Dit zal je tijdens je rijlessen meer zelfvertrouwen geven waardoor je na een veilig praktijkexamen vlot je autorijbewijs zal halen.

Woon je in Middelburg? Start nu en ontvang een gratis proefles

Wil jij net zoals vele voorgangers op een rustige en vertrouwde manier snel je rijbewijs halen? Kies dan voor de rijlessen van autorijschool Mierop en ontvang een gratis proefles. Neem gauw een kijkje op onze website voor meer informatie over het halen van je autorijbewijs. Kom door middel van een gratis proefles kennismaken met onze persoonlijke en doelgerichte manier van lesgeven en neem direct contact met ons op. Bel ons op 06-20247302 of vul het online contactformulier in. Twijfel niet langer en haal je rijbewijs bij autorijschool Mierop in Middelburg!