Autorijschool Noord-Beveland

rijles

Stap-voor-stap je rijbewijs vertrouwd halen in Noord-Beveland

Door middel van een hoog slagingspercentage, een persoonlijke aanpak en een rustige maar goede sfeer in de auto stoomt rijschool Mierop al tientallen jaren honderden leerlingen klaar voor het CBR examen in onder andere Geersdijk, Kortgene en Stroodorp. De rustige maar goede sfeer in de auto helpt de cursist om het beste uit zichzelf te halen. Elke leerling wordt bij rijschool Mierop centraal gezet in Noord-Beveland.

Lessen en betalen op een manier die bij jou past

Wil je rijlessen die bij jou passen en zou je het liefst zelf kiezen hoe snel je je rijbewijs haalt? Bij autorijschool Mierop is dit allemaal mogelijk. Wij bieden onder andere verschillende autorijles pakketten aan. Voor cursisten die snel hun rijbewijs willen halen bieden wij een spoedcursus pakket. Dit autorijles pakket is zo ingericht dat je binnen 30 dagen je rijbewijs gehaald hebt. Komt er bij jou geen haast bij kijken, dan hebben we nog het Voordeelpakket en het All-in pakket. Ook bieden we losse praktijklessen aan in Noord-Beveland van 50 of 60 minuten. Hiernaast bieden wij ook theorielessen aan die klassikaal als interactief te volgen zijn. Bij rijschool Mierop hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van deze rijles pakketten of losse rijlessen. Bij onze rijschool kan je namelijk makkelijk in termijnen betalen.

Onze werkwijze in Noord-Beveland

Bij autorijschool Mierop sta jij centraal. Met onze stap-voor-stap aanpak wordt al je vooruitgang duidelijk in kaart gebracht en weet jij zelf waar je aan toe bent. Op deze manier helpen wij onze leerlingen in Noord-Beveland al tientallen jaren met de optimale voorbereiding op deelname aan het verkeer. Elke cursist volgt bij van Mierop na een gratis proefles een persoonlijk lesprogramma. Hierdoor haalt elke cursist met een vertrouwd gevoel zijn of haar rijbewijs. Na de gratis proefles start een stapsgewijs lesprogramma, waarna de autorijschool op basis van de vooruitgang bepaalt of de cursist klaar is voor het rijexamen. Hierdoor krijgen onze cursisten genoeg zelfvertrouwen. Daarom hebben wij een slagingspercentage van wel 65%. Bij het tweede examen slaagt bijna 80% van onze cursisten in Noord-Beveland en omstreken. Dit komt doordat rijschool Mierop je helpt met al je problemen. Samen kijken we naar wat er fout is gegaan en focussen we ons op het nieuwe examen zodat je alsnog je rijbewijs gaat halen .

Voordelen van rijles bij rijschool Mierop in Noord-Beveland

Rijschool Mierop is gericht op de toekomst: bij ons volg je rijles in een Volkswagen. Hierdoor kan jij in later omgaan met alle gangbare type auto’s! Doordat onze autorijschool uit twee instructeurs bestaat kan je in Noord-Beveland en omstreken meerdere keren per week rijlessen volgen waarbij je thuis of op een andere locatie naar wens wordt opgehaald en teruggebracht. Dit zit bij de rijles inbegrepen. Mocht je de theorie als een blok aan je been ervaren, wees dan niet bevreesd. Bij rijschool Mierop kan je klassikaal oefenen voor je theorie examen. Hierna kan je vervolgens met de opgedane kennis makkelijker je rijbewijs halen. Nog niet genoeg vertrouwen? Dan kan je bij rijschool Mierop een

autorijschool noord-beveland

tussentijdse toets afleggen. Hierdoor haal je na een veilig praktijkexamen vlot je autorijbewijs.

Woon jij in Noord-Beveland? Maak met een gratis proefles kennis met Mierop

Wil jij net als honderden voorgangers op een rustige en vertrouwde manier je rijbewijs halen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en ontvang een gratis proefles. Bel ons gerust op 06-20247302 of vul het online contactformulier in. Kom kennismaken met onze rustige, doelgerichte manier van lesgeven in Geersdijk, Kortgene en Stroodorp en haal moeiteloos je rijbewijs in Noord-Beveland bij autorijschool Mierop.