Autorijschool Vlissingen

rijles

Snel je rijbewijs halen in op een manier die bij jou past in Vlissingen

Doordat wij een hoog slagingspercentage hebben en de rijles benaderen met een persoonlijke aanpak, stoomt rijschool Mierop al 50 jaar vele leerlingen klaar voor het CBR examen in Vlissingen. Door de persoonlijke benadering en goede sfeer in de auto zal je het beste uit jezelf weten te halen en snel je rijbewijs halen. Elke leerling wordt bij rijschool Mierop centraal gezet in Vlissingen.

Pakketten en tarieven van onze rijschool

Wil je rijlessen op een manier die bij jou past en zelf invloed hebben op hoe snel jij je rijbewijs haalt? Dat is bij autorijschool Mierop allemaal mogelijk. Je kunt bij ons namelijk op verschillende manieren je rijbewijs halen. Wij bieden losse praktijklessen in Vlissingen aan, van 50 of 60 minuten. Voor cursist die snel een rijbewijs wilt halen, bieden wij een spoedcursus pakket. Dit autorijles pakket is zo ingericht dat je met 30 rijlessen binnen 15 dagen je rijbewijs gehaald hebt. Komt er minder haast bij kijken, dan bieden we ook nog een Voordeelpakket of All-in pakket aan. Wij bieden ook theorielessen aan die zowel klassikaal als interactief te volgen zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over het betalen van een pakket of de losse rijlessen. Je kunt bij Rijschool Mierop makkelijk in termijnen betalen.

De werkwijze van onze rijschool in Vlissingen

Bij autorijschool Mierop staan de cursisten centraal. Door bij te houden welke stappen je maakt, hebben wij jouw vooruitgang in kaart en weet je waar je aan toe bent. Zo helpen wij onze leerlingen in Vlissingen met de optimale voorbereiding op deelname aan het verkeer. Elke cursist krijgt bij van Mierop na een gratis proefles een persoonlijk lesprogramma. Hierdoor haalt elke cursist met veel vertrouwen zijn of haar rijbewijs. Nadat de gratis proefles ia afgelegd, volgt er een stapsgewijs lesprogramma, waarna de autorijschool op basis van de vooruitgang bepaalt of de cursist al dan niet klaar is voor het rijexamen. Hierdoor krijgen onze cursisten genoeg zelfvertrouwen. Op deze manier hebben wij een slagingspercentage van wel 65%. Bij het tweede examen slaagt bijna 80% van onze cursisten in Vlissingen en omstreken. Dit komt doordat rijschool Mierop je helpt met de problemen die je ervaart. We kijken samen naar wat er goed en fout is gegaan. Daarna focussen we ons op het nieuwe examen zodat je alsnog je rijbewijs gaat halen .

Voordelen van rijles bij rijschool Mierop in Vlissingen

Rijschool Mierop is toekomstgericht: je volgt je rijlessen in een Volkswagen. Hierdoor kan jij later omgaan met alle gangbare type auto’s! Onze autorijschool bestaat uit twee instructeurs. Zo kan je in Vlissingen en omstreken meerdere keren per week rijlessen volgen. Je wordt thuis of op een andere locatie naar wens opgehaald en teruggebracht. Dit zit bij de rijles inbegrepen. Wanneer je moeite hebt met het theoriegedeelte, biedt rijschool Mierop hier op oplossingen voor. Bij rijschool Mierop kan je namelijk klassikaal oefenen voor je theorie examen. Daardoor kan je met meer vertrouwen en de opgedane kennis je rijbewijs halen. Nog niet genoeg vertrouwen? Dan kan je bij rijschool Mierop een

autorijschool vlissingen

tussentijdse toets afleggen. Hierdoor haal je na een veilig praktijkexamen snel je autorijbewijs en kun je de weg op.

Woon jij in Vlissingen? Maak met een gratis proefles kennis met Rijschool Mierop en haal snel je rijbewijs.

Wil jij net als honderden voorgangers op een rustige en vertrouwde manier je rijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op en je ontvangt een gratis proefles. Bel ons op 06-20247302 of vul het online contactformulier in. Kom kennismaken met onze rustige, doelgerichte manier van lesgeven in Vlissingen en haal snel en moeiteloos je rijbewijs bij autorijschool Mierop.