Autorijschool Walcheren

rijles

Doelgericht je rijbewijs halen in Walcheren

Zie je door de bomen het bos niet meer in Walcheren? Weet je niet bij welke rijschool je rijlessen moet nemen? Schakel dan de hulp in van autorijschool Mierop. Doordat wij door de jaren heen enkele honderden leerlingen hebben klaargestoomd voor het CBR-rijexamen, hebben wij veel ervaring. Dit is zichtbaar in ons slagingspercentage van 65%. De combinatie van een persoonlijke aanpak en een rustige maar goede sfeer in de auto zet de cursist centraal in Walcheren.

Rijlessen en betalen op jouw manier

Bij rijschool van Mierop zijn er verschillende mogelijkheden om je rijbewijs in Walcheren te halen. Zo kan je uit samengestelde rijles pakketten kiezen, maar ook losse lessen kopen. Deze lessen bestaan uit 50 of 60 minuten, en zijn er in praktijklessen en theorielessen. De rijles pakketten die wij aanbieden zijn het Spoedcursus pakket, het Voordeelpakket en het All-in pakket. In deze rijles pakketten zit een theorieboek inbegrepen én een tussentijdse toets. Hierdoor wordt je optimaal voorbereid op je rijexamen. Met het Spoedcursus pakket haal je met 30 rijlessen binnen 15 dagen in Walcheren je rijbewijs. Mocht je geen haast hebben, dan raden wij je aan om voor een van de andere rijles pakketten te kiezen. Zie je het betalen van de rijlessen als een struikelblok? Geen zorgen, bij rijschool Mierop kan je in termijnen betalen.

Hoe Rijschool Mierop te werk gaat

Als eerste maak je kennis met ons door middel van een gratis proefles. Bevalt dit, en wil je verder lessen bij Mierop? Dan krijg je een persoonlijk lesprogramma waarmee je in Walcheren met een vertrouwd gevoel je rijbewijs kan halen. Rijschool Mierop hanteert met de autorijles pakketten een stap-voor-stap aanpak, waardoor je vorderingen goed in kaart worden gebracht. Hierdoor weet je zelf waar je aan toe bent. De autorijschool beslist vervolgens wanneer je klaar bent voor je rijexamen waardoor er geen twijfel meer mogelijk is. Dit is te zien aan het slagingspercentage van de rijschool: maar liefst 65% van de cursisten in Walcheren en omstreken slaagt bij het eerste examen. Mocht het je niet lukken om de eerste keer te slagen, dan kijken we samen naar wat er fout gegaan is. Met goede moed richten we ons vervolgens op het tweede examen. Bij rijschool Mierop slaagt 80% van de cursisten dan ook bij het tweede examen.

Voordelen van rijles bij rijschool Mierop in Walcheren

Bij rijschool Mierop is er veel mogelijkheid tot flexibiliteit. Doordat de rijschool uit twee instructeurs bestaat, kan je meerdere keren lessen per week en zal je ook sneller je rijbewijs halen. Wij halen je op en brengen je thuis in heel Walcheren, maar een andere locatie dan thuis is ook mogelijk. Dit zit allemaal bij de rijles inbegrepen. Bovendien les je in een Volkswagen en ben je na je rijexamen gewend aan alle gangbare type auto’s in de toekomst. Ook hoef je niet in te zitten over het behalen van je theorie.

Autorijschool walcheren

Tijdens je autorijlessen kan je ondertussen je theorie halen bij van Mierop. Wanneer je je na je theorie nog niet zeker voelt over je positie in het verkeer, dan heeft de rijschool de mogelijkheid om je een tussentijdse toets af te laten leggen. Dit geeft je meer vertrouwen waardoor je makkelijker in Walcheren je praktijkexamen zal afleggen.

Woon jij in Walcheren? Meld je dan nu aan en ontvang een gratis proefles

Woonachtig in Walcheren en op zoek naar een professionele, ervaren rijschool? Neem dan contact met ons op en start met een gratis proefles bij rijschool Mierop. Bel ons gerust op 06-20247302 of vul het online contactformulier in. Maak kennis met onze doelgerichte manier van rijles geven en haal je rijbewijs in Walcheren met rijschool Mierop.