Gratis Proefles

rijles

Een proefles bij Rijschool Mierop

Ben je op zoek naar een rijschool bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor een gratis proefles? Neem dan eens contact op met Rijschool Mierop! Onze rijinstructeurs begeleiden je graag naar het theorie- en praktijkexamen. Maak een afspraak voor een gratis eerste rijles en ontdek de mogelijkheden voor een autorijopleiding in de omgeving van Middelburg of Goes. Je kunt bij ons rijopleidingen starten vanaf 16,5 jaar. Lees verder als je meer te weten wilt komen over het halen van je autorijbewijs.

Onze gratis proefles

Kies je voor onze rijschool? Dan krijg je van ons je eerste les gratis! Wil je je liever nog even oriƫnteren voordat je een rijschool kiest? Ook dan kun je een proefles helemaal gratis bij ons komen rijden. Deze les is een goede manier om onze rijschool beter te leren kennen. Wat is onze lesmethode en aanpak? Je komt het allemaal te weten tijdens de proefles. Heb je interesse gekregen in rijlessen bij onze rijschool? Dan geven we je de mogelijkheid om te kiezen voor een rijlespakket dat bij jou past. Voor welke pakket zou jij gaan?

Slagen voor je praktijkexamen

Nadat jij je eerste proefles hebt gevolgd, kun je beginnen aan het echte lessen. Ondertussen stomen wij je ook helemaal klaar voor het theorie examen. Het theorie examen is een belangrijk onderdeel van het rijbewijs. Wij voorzien je van theorielessen of een interactieve theorie-opleiding zodat jij straks met vlag en wimpel slaagt. Heb je je theorie examen behaald en heb je voldoende rijlessen gevolgd? Dan is het tijd voor het praktijk examen. Middels de tussentijdse toets bieden wij jou de mogelijkheid om je slagingskans te vergroten. Nadat je het hele traject hebt doorgelopen, hopen we natuurlijk dat je bent geslaagd voor je praktijkexamen.

Onze voordelen

Op welke punten zijn wij anders dan andere rijscholen? Wij:

  • Bieden een individuele opleiding
  • Bieden een gratis proefles
  • Bieden een stapsgewijze rijopleiding
  • Zijn de beste rijschool in de regio van Middelburg, Goes en omstreken
  • Hebben een hoog slagingspercentage van circa 65%

gratis proefles

Je eerste proefles helemaal gratis

Heb je interesse gekregen in onze rijschool? En wil jij je direct opgeven voor een gratis les? Benader ons dan via 06-20247302, mail naar info@rijschoolmierop.nl of vul het online contactformulier in. Hopelijk zien wij jou dan bij je gratis proefles!