Reviews

Al vele geslaagden gingen je voor!

Schrijf een nieuwe review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 54.82.7.231 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Anoniem Anoniem uit Middelburg schreef op juni 22, 2018 om 12:49 pm:
Helaas moet ik zeggen dat ik er geen fijne ervaring aan heb overgehouden.

Ik heb mijn lessen genoten van Dhr Mierop zelf. Bij herhaaldelijk dezelfde fout maken kwam hij nogal ongeduldig over. Zelf heb ik problemen met faalangst en zijn harde negatieve houding op die momenten gaf mij geen goed gevoel. Heel spijtig gezien anderen wel een positieve ervaring daarbij hebben. Mogelijk een andere instructeur?

Zijn nadruk op details was wel een grote plus. Deze details neem ik nog dagelijks mee in het verkeer.

Ik hoop dat mijn bericht niet wordt aangepast.
Hadassah Hadassah schreef op april 24, 2018 om 1:18 pm:
Goeie rijschool


Mijn ervaringen met deze rijschool zijn heel erg prettig. Je wordt erg goed begeleid met faalangst. Wat ik persoonlijk heel prettig vind is dat het niet erg is om fouten te maken! Je wordt daarin altijd goed begeleid! Dr sfeer in de auto is altijd heel erg fijn en rustig! Er wordt gezellig gekletst en grapjes gemaakt! Ik heb geen een keer spijt geha dat ik deze rijschool heb gekozen!
Hadassah
Kimberley van der Meer Kimberley van der Meer schreef op april 24, 2018 om 1:17 pm:
Super rijschool!

Ik ben in juni begonnen met mijn lessen bij Rijschool Mierop te Middelburg. Inmiddels heb ik nu een maand mijn rijbewijs, en ben zeer tevreden over de service van de rijschool. De instructeur geeft je een goed gevoel en de uitleg is zeer goed. De school werkt tot in de kleinste details, zodat je met het praktijkexamen een zeker gevoel hebt om te rijden onder een examinator. Mijn theorie in 1 keer, TTT in 1 keer, en mijn praktijkexamen in 1 keer!!

Pluspunten: Werkt tot in de kleinste details, perfectionistisch! Gezellige sfeer!
Sharon Sharon schreef op april 24, 2018 om 1:17 pm:
Fijne rijschool

In één keer geslaagd voor theorie, TTT en rijexamen. In de auto was er een goede sfeer, alles werd duidelijk uitgelegd en net zo lang geoefend tot je het kon dromen.
Stephanie Stephanie schreef op april 24, 2018 om 1:17 pm:
Goede rijschool

Alles in 1 keer gehaald, prettige sfeer in de auto. Rij nu al paar maanden met mijn rijbewijs en ben nog steeds blij dat ik voor Rijschool Mierop heb gekozen.
Jurriaan Bouwens Jurriaan Bouwens schreef op april 24, 2018 om 1:16 pm:
Geslaagd met 100% score

Rijschool Mierop is een aanrader voor iedereen. Je leert er op een leuke en relaxte manier autorijden. Goede begeleiding door de instructeurs die het geen probleem vinden om dingen te herhalen. Heb mijn theorie, TTT en het praktijk examen in 1 keer gehaald. Groeten Jurriaan Bouwens
Lianne Lievense Lianne Lievense schreef op april 24, 2018 om 1:16 pm:
Zeer goede rijschool

Gisteren ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik heb de lessen altijd als zeer prettig ervaren, omdat er een ontspannen sfeer hangt en alles rustig uitgelegd wordt. Je kunt elke week voldoende lessen nemen, zodat je in korte tijd klaargestoomd wordt voor het examen. Mensen met faalangst kunnen hier ook heel goed terecht. Hoe slecht je ook in autorijden bent bij Rijschool Mierop is het een fluitje van een cent!
Jaap de Pater Jaap de Pater schreef op april 24, 2018 om 1:14 pm:
Toppie!

Met dank aan de rijsinstructeur in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen, waar ik daarvoor nog mijn TTT zwaar verknald had.
Hij kijkt echt naar je als persoon wat je zeker helpt in je vaardigheden goed op een rijtje krijgen. GOED en relaxed les gehad!
Wat ook een pré is, is dat de instructeur de dag voor mijn praktijkexamen nog tot 21.00 wilde lessen en de volgende dag alweer om 07.00 voor de deur stond. Ze zijn wel heel erg gemotiveerd om je in één keer te laten slagen!

Mierop, en in het bijzonder, Danny, nog maals hartelijk dank!
Frederieke van Herk Frederieke van Herk schreef op april 24, 2018 om 1:14 pm:
Bij rijschool Mierop haal je snel en makkelijk je rijbewijs! Je kan altijd je lessen inplannen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Verder is er goed persoonlijk advies en wordt alles je snel aangeleerd. Mijn rij-instructeur (Danny) was heel relaxt en fijn om mee te rijden. Altijd gezellig en opbouwende kritiek. Op deze manier heb ik binnen een paar weken mijn rijbewijs gehaald!
Gabriella Nedea Gabriella Nedea schreef op april 24, 2018 om 1:13 pm:
Geslaagde rijschool!!!

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald !!Ben ik super blij.En mijn ervaringen met deze rijschool heel erg prettig.Wat ik ook leuk vind is dat het niet erg is om fouten te maken!Je word daarin altijd goed begeleid.Altijd een mooie en relaxte sfeer in auto.Nog mals hartelijke bedankt Danny en Jap voor alles !!!Ben jullie de beste en top rijlaars....groetjes en dikke kus ,Gabriella
Romy Romy schreef op april 24, 2018 om 1:13 pm:
Geslaagd

Ik ben gisteren in een keer geslaagd :D. Heb lessen bij rijschool mierop zeker als goed ervaren en heb zeker geen spijt van mijn keuze. Verder vond ik zelf alles goed geregeld met de theorie, T.T T. en examen. Rijschool Mierop bedankt! Groetjes Romy
Sergej Ajoeb Sergej Ajoeb schreef op april 24, 2018 om 1:12 pm:
Rijschool Mierop

Vandaag in 1 keer me rijbewijs gehaald , Rijschool Mierop is niet alleen een fijne rijschool om te lessen .. Ze doen hun uiterste best om je het op de perfecte manier aan te leren , een goeie sfeer in de auto met mijn Rij instructeur (Danny) waar ik goed mee kon opschieten en ook zeker om gelachen heb =D. Je kan elke week lessen , ik ben vol lof over de rijschool & wil ze voor de toekomst ook veel succes wensen, Rijschool Mierop Bedankt ! gr ser

Pluspunten: Nooit Moeilijkheden met inplannen van lessen , werken hard voor eindresultaat
Alex Merzdovnik Alex Merzdovnik schreef op april 24, 2018 om 1:12 pm:
Vandaag geslaagd!!!

vandaag na veele pogingen eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!veel mensen kijken naar een hoog slagingspercentage want wat natuurlijk belangrijk is maar ik wil aangeven dat mensen zoals ik met faalangst problemen hier ook op het goeie adres zitten, dacht dat ik het nooit zou halen maar door gespecialiseerde aanpak op dit gebied is het me toch gelukt ! Ik zou daarom ook iedereen deze rijschool aanraden en Jac nogmaals bedankt voor alles
Tom de Regt Tom de Regt schreef op april 24, 2018 om 1:05 pm:
Behulpzaam, goed in ondersteuning en makkelijke mee te werken.


Zoals ik in wat reviews heb gelezen met bepaald akkefietjes is dit bij mij absoluut niet het geval geweest ik heb geen problemen gehad met betalingen of onverwachte betalingen en had van hun ook het van het herexamen gehoord wat bij mij niet het geval was want ik ben 1 keer geslaagd.
ik denk dat je je niet te druk moet maken om deze dingen en ik heb uit mijn ervaring alles dankzij de ervaring en de hulp van mijn instructeur(danny) mijn tussentijdse toets en examen met vlag en wimpel gehaald.
je krijgt waar voor je geld en je bent een persoon niet een nummer zoals bij de grotere rijscholen dat spreek mij aan.

Pluspunten: het regelen van tijden en dagen van rijlessen nooit een probleem en ze halen je overal!
Mariah de Visser Mariah de Visser schreef op april 24, 2018 om 1:05 pm:
Rijsschool Mierop geeft je de goede basis voor je rijbewijs!

Dankzij Rijschool Mierop heb ik al een paar jaar plezier van mijn rijbewijs, wat ik overigens in één keer heb behaald! Mocht je niet in één keer slagen, (die kans is nihil wanneer je lest bij Rijschool Mierop) dan heb je een her-examengarantie wanneer je een pakket lessen hebt aangeschaft! Ik zeg: kies voor Rijschool Mierop, dan kies je voor professionele & snelle service!

Pluspunten: Dankzij Rijsschool Mierop heb ik met plezier al duizenden veilige kilometers kunnen maken.
Lydia Stouten Lydia Stouten schreef op april 24, 2018 om 1:04 pm:
Een hele goede rijschool!


Ik ben heel erg blij dat ik voor rijschool mierop heb gekozen. De manier waarop les werd gegeven was heel relaxed, in het begin was ik heel erg bang om fouten te maken maar werd heel erg op me gemak gesteld. Het was altijd gezellig in de auto, heel fijn om op zo'n manier je lessen te doen.
Heb nu een goed half jaar me rijbewijs en ben kort na het behalen van mijn rijbewijs naar Antwerpen verhuist. Daar een auto gekocht en me eerste ritjes 'alleen' gedaan. En zelfs daar zat ik met vertrouwen achter het stuur omdat het mij gewoon goed geleerd is!
Heel erg bedankt Jaap en Danny!

Pluspunten: Ze komen je overal ophalen
Cindy Klap Cindy Klap schreef op april 24, 2018 om 1:04 pm:
Een top rijschool die ik iedereen zou aanbevelen en zeker weer zou kiezen!

Gezellige en toch ook leerzame lessen, dat is toch wel wat ik zocht bij het kiezen van een rijschool. Een hele verstandige keuze, dat bleek wel! Ik heb altijd kunnen wanneer het me uitkwam, en het was elke keer weer top geregeld. Met gezelligheid en leerzame lessen kom je toch ver, want de tussentijdse toets en examen verliepen vlekkeloos, in een keer geslaagd dus! Rijschool Mierop, en met name Danny ontzettend bedankt voor de leuke lessen en natuurlijk voor mijn rijbewijs!

Pluspunten: Lessen plannen wanneer het jou uitkomt, gezelligheid, deskundigheid en orde
Boaz de Feij Boaz de Feij schreef op april 24, 2018 om 1:03 pm:
Zeer deskundig advies, zeer ervaren rijinstructeurs.

Ben zeer tevreden over deze rijschool, ben heel blij dat ik voor deze gekozen heb! soms vond ik dat de rijinstructeur wat fel reageerde bij een fout die ik maakte, had van mij wat minder gemogen. Maar misschien juist daardoor leer je het het beste maar dat verschilt per persoon. Jaap is de man bij wie je slagen kan!!

Pluspunten: Altijd op tijd, juist de moeilijke verkeerssituaties opzoeken om het goed te leren.
Janieke Janieke schreef op april 24, 2018 om 1:03 pm:
Super rijschool!

Wat heb ik veel gehad aan de lessen van rijschool Mierop! Ik vond het elke keer weer leuk als 'de Mierop auto' voor de deur stond. Het was gezellig, maar ook zeker weten leerzaam. De eerste keer ben ik gezakt, gelukkig kon ik binnen een maand (!) al voor de tweede keer en ben ik wel geslaagd. Bedankt voor alles Danny (en Jaap)!

Pluspunten: De rijschool is heel flexibel qua lestijden, en doet er alles aan om je te laten slagen!
Esmé Esmé schreef op april 24, 2018 om 1:02 pm:
Super rijschool

Rijschool Mierop is een goede rijschool. Ze zijn erg behulpzaam en leren je goed autorijden. in het begin duurde het wel even voor dat ik het goed door had, maar dankzij het vele geduld van Danny heb ik toch alles in 1 keer gehaald.