Reviews

Al vele geslaagden gingen je voor!

Schrijf een nieuwe review

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 3.235.22.210 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
40 berichten.
Nath Nath schreef op april 24, 2018 om 1:02 pm:
Flexibel, fijne auto en een instructrice die aar begeleiding op mij aanpaste, super!

Ik kan niet anders zeggen dat lessen bij therese een verademing was. Mede door mijn grote faalangst er veel tegenop gezien. Therese heeft met haar rust, profesionaliteit en vrolijke karakter mij alle kneepjes geleerd en mij zelfvertrouwen in de auto gegeven. Hierdoor na 32 lessen geslaagd! Ze was flexibel, ik kon lessen wanneer ik wilde, kwam altijd op tijd en de auto is fijn. Zij kan ik voor 100 procent aan iedereen aanbevelen.
S. Raggers S. Raggers schreef op april 24, 2018 om 1:01 pm:
Erg goede begeleiding en goede voorbereiding voor het examen.

Ik heb heel prettig gereden bij deze rijschool; mijn verbeterpunten werden altijd duidelijk gecommuniceerd en er werd meteen aan gewerkt. Als er iets was wat ik zelf graag meer wilde oefenen, was daar altijd ruimte voor. Ik voelde me goed klaargestoomd en ook gerustgesteld voor het examen, waardoor het gelukt is hem in een keer te halen; je wordt niet zomaar naar je examen gestuurd als je er nog niet klaar voor bent. Kortom; een prima rijschool.
Renee de Koster Renee de Koster schreef op april 24, 2018 om 1:01 pm:
Hele fijne lessen gehad met Danny! Hij nam de tijd om alles uit te leggen en als ik iets niet begreep deed hij z'n best om het nog een keer uit te leggen. Hij wees niet alleen op de slechte dingen maar ook op wat ik goed deed, waardoor ik meer zelfvertrouwen in de auto kreeg. Vandaag in 1x geslaagd! Bedankt Danny, voor de gezellige en leerzame lessen!
Noah Noah schreef op april 24, 2018 om 1:00 pm:
Wat een geweldige rijschool!

Wat ben ik blij dat ik deze rijschool gekozen heb! Vond het in het begin allemaal erg spannend, maar door de super goede begeleiding was het allemaal heel goed te leren. Ik was altijd bang om fouten te maken, maar mijn rijinstructeur heeft me wel geleerd dat het juist goed is om fouten te maken, want daar leer je juist heel veel van. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald en ben helemaal klaar om de weg op te gaan!

Pluspunten: Ze kijken goed waar je moeite mee hebt en helpen je hier erg goed mee
Hamza Hamza schreef op april 24, 2018 om 1:00 pm:
Goed! Onder begeleiding van Jaap heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald! Hij gaf goede tips, aanwijzingen en vertelde op stapsgewijze manier hoe ik het moest doen, zodat het voor mij erg duidelijk was en ik tot het doel kon komen! Kortom, duidelijke instructies en altijd gezellig tijdens de lessen!

Pluspunten: Als je ergens moeite mee hebt, wordt het net zo vaak herhaald totdat je niet anders kan dan slagen.
Anne Minke Anne Minke schreef op april 24, 2018 om 12:59 pm:
Hele goede rijschool, ik heb heel veel vooruitgang geboekt in een hele korte tijd.

Ik heb mijn lessen bij Rijschool Mierop als zeer positief ervaren. Je krijgt goede, opbouwende feedback en in de auto is het ook nog eens heel gezellig. Een aanrader!
Sebastiaan Sebastiaan schreef op april 24, 2018 om 12:58 pm:
Ondanks faal- en rijangst toch geslaagd en nu zeker achter het stuur.

Heb gelest bij Jaap. Tijdens de lessen kwam ik er achter dat ik erg onzeker was en last had van faalangst. Ik heb veel lessen gekregen, maar dit heeft er wel voor gezorgd dat ik nu mijn rijbewijs heb en zelfverzekerd achter het stuur zit.

Pluspunten: lestijden, sfeer in auto, fijne auto, goede betalingsregeling, altijd snel een datum ingepland
Marquerite de Neve Marquerite de Neve schreef op april 24, 2018 om 12:58 pm:
De prijs kwaliteit is erg goed bij rijschool Mierop. Je krijgt tenminste waar voor je geld. Ook is het erg fijn dat ze heel erg flexibel zijn met het lessen. Ik heb het super gehad!
Norbert Kamsma Norbert Kamsma schreef op april 24, 2018 om 12:57 pm:
Top rijschool!

ik heb mijn lessen gevolgd bij Danny, en dat was super. Altijd gezellig, duidelijke instructies en mijn wens om het versnelde programma te doen was geen probleem.
Kim Kim schreef op april 24, 2018 om 12:57 pm:
Goede rijschool, duidelijke lessen!

Alles werd duidelijk en met veel geduld uitgelegd. Er was altijd goede communicatie en ze kijken wat de beste keuzes zijn voor jou. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Anne Anne schreef op april 24, 2018 om 12:56 pm:
Ontzettende goede les, waardoor je goed voorbereid je examen in gaat.

Ik heb elke keer weer plezierige lessen gehad. Ik ging goed voorbereid het examen in en door de tussentijdse toets wist ik wat me te wachten stond. Ik ben in 1 keer geslaagd en mag nu genieten van mijn rijbewijs. Ik heb vertrouwen in mezelf gekregen, qua autorijden, tijdens de lessen. Hierdoor voel ik me nu zeker in de auto.

Pluspunten: Duidelijke lessen en je kan lessen wanneer het jou uitkomt.
Wan Wan schreef op april 24, 2018 om 12:55 pm:
Ook ik ben de eerste keer geslaagd bij Rijschool Mierop!
Les gehad van Jaap, hij weet iedere les weer gezellig en intensief te maken. Je lessen die je hier aanschaft worden optimaal gebruikt. Bedankt hiervoor!
Marianne Marianne schreef op april 24, 2018 om 12:55 pm:
Fantastisch geregeld!

Ik kwam 4 weken voor het einde van mijn vakantie met het waanzinnige idee om mijn rijbewijs voor het einde van mijn vakantie te halen en dat is me gewoon gelukt! Rijschool Mierop heeft het voor elkaar gekregen om me zo kort dag nog in te plannen voor de theorie en het rij-examen. Tijdens de lessen een super begeleiding gehad wat er in heeft geresulteerd dat ik in een keer ben geslaagd en dus mijn rijbewijs heb voor het einde van de vakantie. Meer dan fantastisch en heel erg bedankt!

Pluspunten: fantastische service, goede begeleiding
Tom Molenaar Tom Molenaar schreef op april 24, 2018 om 12:54 pm:
Ik vond het een goed en makkelijk traject want er wordt tot in de puntjes op je gelet en ze houden rekening met iedereen ik vond het top bedankt Danny ??
Wouter Wouter schreef op april 24, 2018 om 12:54 pm:
Prima rijschool, jaap neemt de tijd met je, en valt goed mee te lachen! Uitstekende lessen, en daarom ook in 1 keer geslaagd!
Emilé Goud Emilé Goud schreef op april 24, 2018 om 12:54 pm:
Rijschool Mierop,
Een echte aanrader voor iemand die niet alleen zijn rijbewijs wilt maar ook goed en veilig om kan gaan in het verkeer, altijd werd er goed les geven wanneer er een verbeter punt was in je rijden werd dit dan ook goed uitgelegt hoe het beter kon en zie je al snel verbetering.
Ook waren de lessen altijd gezellig en waren alle adviezen gunstig tijdens het rijden.

Als je bijna een soort van garantie wilt om in 1x te slagen ga dan hier naartoe echt een goede leuke maar ook serieuze aanpak.
Quinn Bommelé Quinn Bommelé schreef op april 24, 2018 om 12:53 pm:
Goede rijschool met duidelijke uitleg.

Goede rijschool en in 1 keer geslaagd. Aardige instructeur waar leuke praatjes mee gemaakt kunnen worden tijdens het rijden.

Pluspunten: Er wordt veel energie gestoken in het kijken, dit is natuurlijk super belangrijk bij het autorijden!
Beau Beau schreef op april 24, 2018 om 12:52 pm:
Rijschool Mierop heeft mij altijd goede en vooral leerzame rijlessen gegeven. Ik ging met plezier rijlessen. Altijd gezellig onderweg en ik ben met succes geslaagd!
Daan Coppieters Daan Coppieters schreef op april 24, 2018 om 12:51 pm:
Uitdagende lessen met een goede en instructeur met veel humor.

In enkele maanden mijn rijbewijs kunnen halen bij Jaap. Altijd duidelijke afspraken en ook nog bij wijzigingen op het laatste moment altijd voldoende mogelijkheden.

Pluspunten: Flexibel, humor, uitdagend
Majewski Jacek Majewski Jacek schreef op april 24, 2018 om 12:51 pm:
Een hele goede school met hele goede leraar

In mijn mening is het Een hele goeie school ook al was ik niet de makkelijkste leerling maar jaap heeft er voor gezorgd dat het mij lukte.