Rijschool Vlissingen

rijles

Vertrouwd lessen in Vlissingen

Door een persoonlijke aanpak met een rustige maar goede sfeer heeft rijschool Mierop inmiddels vele jaren lang honderden leerlingen in Vlissingen en omstreken klaargestoomd voor het CBR-rijexamen. Met ons hoge slagingspercentage zijn vele cursisten optimaal voorbereid op deelname aan het verkeer. Met onze stapsgewijze rijopleiding heb je goed inzicht in je vooruitgang en heb je genoeg zelfvertrouwen om na je rijexamen zelf de weg op te gaan in Vlissingen.

Onze pakketten en tarieven: in 15 dagen je rijbewijs

Komt er haast kijken bij het halen van jouw rijbewijs? Dan is de Mierop spoedcursus wellicht wat voor jou. Dit autorijles pakket is zo ingericht dat je binnen 30 lessen je rijbewijs hebt gehaald. Onze twee andere pakketten zijn het Voordeelpakket en het All-in pakket. Passen deze pakketten toch niet helemaal bij jou? Dan kan je bij onze rijschool altijd nog zelf je pakket samenstellen. Ben je niet geïnteresseerd in een pakket en volg je liever losse rijlessen? Ook dat kan bij Mierop. Onze autorijschool biedt in Vlissingen losse praktijklessen per 50 of 60 minuten aan, maar ook theorielessen. Deze zijn zowel klassikaal als interactief te volgen. Lijkt dit je wat, maar lijkt het betalen je wat minder? Geen angst, bij onze rijschool kan je makkelijk in termijnen voor je rijles betalen.

Onze werkwijze in Vlissingen

Bij rijschool Mierop geloven wij in een persoonlijke, stap-voor-stap aanpak. Op deze manier worden de vorderingen van de cursist het beste in kaart gebracht en weet je waar je bij ons aan toe bent. Na de gratis proefles start het persoonlijke lesprogramma voor elke cursist, waarbij de cursist met een vertrouwd gevoel in Vlissingen zijn of haar rijbewijs haalt. De autorijschool beslist over de overgang van rijles naar het praktijkexamen, dit wordt gebaseerd op de vooruitgang van de cursist. Door tientallen jaren ervaring kunnen wij goed inschatten wanneer een cursist klaar is voor zijn of haar rijexamen. En dit is zichtbaar bij onze autorijschool: bij Mierop is het slagingspercentage onder cursisten in Vlissingen en omstreken 65%. Wanneer het niet lukt om in een keer te slagen, wordt er samen met de cursist gekeken naar verbeterpunten en slaagt 80% alsnog.

Voordelen van lessen bij onze autorijschool

Er is bij onze rijschool veel mogelijkheid tot flexibiliteit. Doordat de rijschool uit twee instructeurs bestaat, kan je vaker per week lessen en haal je ook sneller je rijbewijs. Wij halen en brengen je thuis, waar je ook woont in Vlissingen! Andere locaties zijn ook mogelijk. Ook rijden wij in de nieuwste auto’s zodat je altijd meteen gewend bent aan de nieuwste modellen en besturingssystemen. Verder hoef je ook niet in te zitten over het behalen van je theorie. Je kan bij rijschool Mierop je auto theorie oefenen en halen terwijl je ondertussen alvast begint met autorijlessen. Voel je je na je theorie en je lessen toch nog niet helemaal zeker over jouw positie in het verkeer? De rijschool heeft dan

rijschool vlissingen

de mogelijkheid om je een tussentijdse toets af te laten leggen. Hierdoor krijg je meer zelfvertrouwen en kan je makkelijker je praktijkexamen afleggen in Vlissingen.