Rijschool

rijles

De doelgerichte autorijschool in Zeeland

Al tientallen jaren stoomt autorijschool Mierop honderden cursisten klaar voor het CBR-rijexamen. Als ervaren rijschool weten we wanneer onze cursisten klaar zijn voor het rijexamen. Om deze reden hebben wij dan ook een hoog slagingspercentage van maar liefst 65%. Door middel van onze persoonlijke manier van lesgeven in combinatie met een rustige maar goede sfeer stellen we de cursist centraal. Rijschool Mierop hanteert een stap-voor-stap aanpak tijdens de rijlessen, waardoor de vorderingen van de cursist duidelijk in kaart worden gebracht.

Onze werkwijze

Nadat je door middel van een gratis proefles kennis hebt gemaakt met onze autorijschool, krijg je een persoonlijk lesprogramma waarmee je met een vertrouwd gevoel de autorijlessen kan volgen. Vervolgens bepalen wij wanneer je klaar bent voor je rijexamen. Hierdoor is er geen twijfel meer mogelijk. En dit is te zien aan ons slagingspercentage van 65%! Wanneer cursisten niet in één keer slagen, kijken we samen naar wat er fout ging om vervolgens met goede moed het tweede rijexamen in te gaan. Met resultaat: bij onze rijschool slaagt maar liefst 80% bij de tweede keer van het examen!

Pakketten en tarieven

Bij onze rijschool zijn er verschillende mogelijkheden om je rijbewijs te halen. Zo kan je uit samengestelde rijles pakketten kiezen, maar ook voor losse lessen die uit 50 of 60 minuten bestaan. Eén van onze pakketten is het spoedcursus pakket, waarbij je al binnen 15 dagen je rijbewijs kan halen. Door middel van 30 lessen heb jij in een korte tijd toch op een verantwoorde manier je rijbewijs.

Snel je rijbewijs in de pocket bij Mierop

rijschool

Rijschool Mierop bestaat uit twee rijlesinstructeurs, hierdoor is er veel flexibiliteit waardoor je meerdere keren per week kan lessen. Hierdoor kan je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Daarnaast halen we je thuis of op een andere gewenste locatie op en brengen je na de rijles weer terug, dit is een service die onze autorijschool biedt.