Spoedcursus Autorijbewijs

rijles

Met een spoedcursus je autorijbewijs halen

Zoek jij een autorijschool waar je terecht kunt voor een spoedcursus om je autorijbewijs binnen no time te halen? Dan zit je bij Rijschool Mierop helemaal goed. Bij ons kun je terecht voor begeleiding tot het theorie en praktijkexamen. Woon jij in de omgeving van Goes en Middelburg en ben jij 16,5 jaar of ouder? Neem dan contact met ons op en plan je eerste gratis proefles. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de mogelijkheden die wij bieden om je autorijbewijs te halen.

Onze spoedcursus

Wil jij extra snel je autorijbewijs halen? Bij ons kun je terecht voor de zogenaamde spoedcursus. Maar wat houdt deze spoedcursus om je autorijbewijs te halen precies in? Wanneer je kiest voor ons spoedcursus pakket, wordt je zo snel mogelijk klaargestoomd voor het praktijkexamen. Je hebt je rijbewijs dan al in 15 dagen. Tijdens de spoedopleiding krijg je 30 autorijlessen, een gratis proefles en het praktijkexamen. In totaal kost dit pakket € 1.260,-. Heb je toch liever je rijlessen verspreid over een langere periode? Dan kun je ook kiezen voor het voordeelpakket of het all-in pakket. Bij deze pakketten krijg je ook een theorieboek, een interactieve theorie-opleiding, een tussentijdse toets en een herexamengarantie. Wat heeft jouw voorkeur?

Zo snel mogelijk je autorijbewijs halen

Heb je toch liever een andere samenstelling van je pakket? Onze pakketten kunnen eventueel ook in onderling overleg zelf worden samengesteld. Is het aantal lessen van de spoedcursus of de andere pakketten niet voldoende voor het behalen van je rijbewijs? Dan kun je altijd kiezen voor een aanvulpakket of je koopt extra losse lessen bij. Bij de losse lessen betaal je aan het eind van elke les het bedrag. Een groot voordeel van onze pakketten is dat je bij ons in termijnen kunt betalen.

Ons slagingspercentage

Wist je dat ons slagingspercentage voor een eerste examen 65% is? En voor een eventueel herexamen slaagt zelfs 80%! Onze deskundige instructeurs bepalen tijdens de lessen of jij al helemaal klaar bent voor het afleggen van het rijexamen. Lukt het niet om gelijk in de eerste keer te slagen voor je rijbewijs? Dan neem je samen met je instructeur alle fouten nog een keer door. Vervolgens blijven we natuurlijk oefenen tot je je autorijbewijs haalt!

Spoedcursus autorijbewijs

Ons werkgebied

Rijschool Mierop is als rijschool actief in de omgeving van Middelburg, Vlissingen, Goes, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Walcheren.