Tarieven

Prijzen en pakketten voor rijlessen

Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden en tarieven van de rijlessen. De praktijklessen kunnen per autorijles afgenomen worden maar ook per pakket. Er zijn meerdere lespakketten waar je een keuze uit kan maken. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een pakket te bespreken. Ook verzorgen wij een gratis proefrijles.

Rijbewijs B | lespakketten

Hieronder vind u een overzicht van de mogelijkheden en tarieven van het Rijbewijs B. De lespakketten zijn ook verkrijgbaar zonder tussentijdse toets. Mocht het aantal lessen in het pakket niet voldoende zijn kun je een voordelig aanvulpakket bijkopen of verder gaan met losse lessen. De losse lessen moeten dan aan het einde van de les worden voldaan. Er worden in principe lesblokken van 1 tot 2 lessen gegeven dit gebeurt in overleg met de cursist. (*) De pakketten kunnen ook in termijnen worden betaald het is dan wel de bedoeling dat voor het praktijk examen alle termijnen zijn voldaan.

Met een spoedcursus je autorijbewijs halen

Zoek jij een autorijschool waar je terecht kunt voor een spoedcursus om je autorijbewijs binnen no time te halen? Dan zit je bij Rijschool Mierop helemaal goed. Bij ons kun je terecht voor begeleiding tot het theorie en praktijkexamen. Woon jij in de omgeving van Goes en Middelburg en ben jij 16,5 jaar of ouder? Neem dan contact met ons op en plan je eerste gratis proefles. Natuurlijk vertellen we je ook graag meer over de mogelijkheden die wij bieden om je autorijbewijs te halen. Lees hier meer.

Pakketten zijn ook in onderling overleg samen te stellen.

Elke cursist heeft zijn/haar persoonlijke lesprogramma

Na iedere les van je lesprogramma bespreek je samen met je instructeur je vorderingen. De ene cursist pakt het autorijden immers sneller op dan de andere. Het is dus nooit van te voren te zeggen hoeveel lessen je nodig hebt. En je gaat pas op voor je examen wanneer zowel je instructeur als jij vertrouwen hebben in een goede kans van slagen.

Rijschool Mierop is als rijschool actief in de omgeving vanĀ Middelburg, Vlissingen, Goes, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Walcheren.