Theoriecursus met examen garantie

Theoriecursus met examen garantie

Wat in elk geval onmisbaar is, is de mogelijkheid om online CBR theorie examenvragen te oefenen. Want hoe beter je bekend bent met de plaatjes en vragen die je kunt verwachten, hoe hoger de kans is dat je in één keer slaagt.
Zorg wel dat de cursus waarmee je in zee gaat een ruime selectie theorie examenvragen online heeft staan. Zoals Rijschool Mierop bijvoorbeeld.

Theoriecursus

Een hele goede voorbereiding bereik je door het volgen van een theoriecursus. Rijschool Mierop verzorgt maandelijks theoriecursussen. Een theoriecursus vindt plaats op de vrijdagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur en op de zaterdag overdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Het slagingspercentage van de leerlingen die een theoriecursus hebben gevolgd ligt bij ons rond de 98%! Daarom geven we jou na het volgen van de theoriecursus examengarantie. Dit betekent dat wanneer je onverhoopt toch mocht zakken, de volgende theoriecursus kosteloos mag worden meegedaan.

Zelfstudie

Wanneer jij het makkelijker leert door middel van zelfstudie kun je een vragenboek en een oefenboek aanschaffen bij Rijschool Mierop. Wij vragen dan een theorie examen aan.

Kosten:

Boek: € 24,50
Auto 7,5 uur internetkaart examentraining: €25,50
Internetcursus + 15 uur examens oefenen: €70,00
Theorie examen: € 30,00
Theoriecursus inclusief lunch en proefexamen (de dag van het examen gratis vervoer naar Goes): € 105,00